Hogy működik az utazási csomagok foglalása?

Az általunk ajánlott utazási tipp minden esetben tartalmaz repülőjegyet és szállást (utazási csomag: legalább 2 turisztikai szolgáltatást tartalmazó termék, melyet egyben vásárolunk az utazási szolgáltatótól – jelen esetben partnerünktől, a Beontrips Kft-től) az árak pedig az ajánlat létrehozásakor érvényes részszolgáltatások aktuális árai alapján lettek kiszámolva.

  • A kiválasztott ajánlatra kattintva átirányítunk a szolgáltató partner oldalára, ahol újra ellenőrzi a rendszer az aktuális szabad helyeket és árakat – így mindig friss tájékoztatást kapsz a foglalás előtt!
  • Az utazás elemeit rugalmasan variálhatod: választhatsz másik járatot, indulási napot vagy szállást is – frissítés után mindig látni fogod a választott kombináció paramétereit.
  •  Ha megvan a tuti kombó, a foglalást 24 órára elmentheted, vagy bankkártyával ki is fizetheted – biztonságodat az OTP SimplePay fizetési rendszere garantálja.
Mit tartalmaz az ár?

Röviden: amit TE kiválasztasz. A repülőjegy mindig illetékkel együtt értendő, nincs kötelezően fizetendő plusz díj. A poggyász méretét, és az egyéb extrákat (ülőhely, lábtér, stb) Te választod ki az igényeid alapján, ez hozzáadódik majd a csomag díjához, illetve ha biztosítást is itt szeretnél kötni, akkor az is plusz tétel lesz.

A szállásnál is kiválaszthatod az igényednek megfelelő étkezési lehetőséget (csak szoba, reggeli, reggeli + vacsora, vagy all inclusive) illetve magasabb ár vonatkozhat a rugalmasan visszamondható lehetőségekre – ezeket mind érdemes a választáskor figyelembe venni! (Az adott oldalon ezekről mindig részletes tájékoztatást találsz)

Milyen szolgáltatók ajánlataiból válogathatok?

A rendszerben több, mint száz légitársaság (fapados és hagyományos) útvonalai és árai közül választhatsz, összehasonlíthatod az árakat, menetrendet, stb és dönthetsz a számodra leginkább megfelelő kombinációról – beleértve az igényelt poggyászt is. A szálláshelyek szintén több adatbázis aktuális, teljesen online kínálatát tartalmazzák, összesen több százezer hotelt, apartmant és panziót találsz, részletes információkkal az árban foglalt szolgáltatásokról.
Így teljesen a saját igényeidre szabhatod a tervezett utazást, nem kell kompromisszumokat kötnöd!

Kivel kötök szerződést, amikor lefoglalok egy ajánlatot?

A szolgáltatásokat biztosító utazási irodai partnerünk a Beontrips Kft. Velük kötsz utazási szerződést az általad összeállított utazási csomagra. Ők természetesen minden előírt engedéllyel és biztosítékkal rendelkeznek (Engedélyszám: U-001757, vagyoni biztosíték: AEGON Magyarország Zrt), így a lefoglalt utazásod teljes biztonságban van.

Mi történik a foglalás után?

A lefoglalt szolgáltatásokról írásos visszaigazolást kapsz partnerünktől, mely az összes részletet tartalmazza utazásoddal kapcsolatban. A szolgáltatásra vonatkozó részletes feltételeket ITT tekintheted meg.
Az induláshoz szükséges jegyeket és vouchereket szintén emailben kapod meg, de ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed lenne a foglalással kapcsolatban, munkanapokon 8:30-17:30 között magyar nyelvű ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre!

Mi történik ha módosítani szeretnék a lefoglalt utazásomon?

A módosításra és lemondásra partnerünk szerződési feltételei vonatkoznak. Neked sem a légitársasággal, sem a szállással nem kell külön levelezned, partnerünk tájékoztat az adott helyzetben érvényes lehetőségekről.