Utazási Magazin

Írunk. Nektek. Élményekről, utazásokról, olyasmikről, amitől kedvet kaptok az utazáshoz, vagy éppen amiről jó, ha tudtok, mielőtt nekivágtok a szervezésnek.

Tudjuk, hogy sokfélék vagyunk, mindenkinek más és más jelenti az igazán jól sikerült utazást: eltérő igényeink lehetnek egy nyaralás, síút, városi kiruccanás, vagy felfedező kalandtúra foglalásánál. 

Van, aki minden hozzávalót egyben szeret megvásárolni, a lehető legkevesebb utánajárással, és nulla kockázattal, mások a saját kezükben szeretik tudni a teljes tervezést és kivitelezést – még ha ez több időt és felkészültséget is igényel. Nos, mi azt valljuk: vidd úgy, és azt, amire épp szükséged van.

Amit biztosan megtalálsz nálunk: független tartalmak, széleskörű tematika, egyre több hasznos utazási tipp és információ, s persze azt is mutatjuk, mit hol érdemes lefoglalnod!

Szolgáltatások

A jó döntéshez a legjobb szolgáltató partnerekre van szükség – mi ebben segítünk. Egy helyen találod meg a számodra megfelelő, olcsó repjegy/dátum kombinációt, vagy a kellően nagy kínálatot nyújtó szállás adatbázist, sőt: egy komplett utazástervezőt adunk, amellyel a saját igényeid szerint válogathatod össze a nyaralás hozzávalóit, és mindezt egyben foglalhatod le, kompromisszumok nélkül.

A döntés a TIÉD.

REPÜLŐJEGYEK

Több, mint 100 fapados és hagyományos légitársaság ajánlatait találod meg nálunk az egyik legnagyobb, professzionális online repjegy kereső adatbázisából, természetesen realtime árakkal.
Ha hiányzik az inspiráció, és nem fix tervekkel nézelődsz, a legjobb ár/időpont kombinációkat is megtalálod a legnépszerűbb úticélokra, melyek folyamatosan frissülnek!

SZÁLLÁS

Változó igényeitekhez különböző szolgáltató partnereket ajánlunk, hogy mindig a legalkalmasabb helyről foglalhasd a megfelelő szálláshelyet. Az ár természetesen nem lesz magasabb, mint amit a szolgáltatónál látsz, ha nálunk választod ki a tökéletes szállást.

Belföldi wellness hétvége? Magyar szállodákat, apartmanokat és panziókat a legnagyobb hazai szolgáltatótól válassz, hiszen itt egy helyen találod szinte az összes elérhető szállást, ráadásul kedvezményekkel, és egyes esetekben árgaranciával is számolhatsz.

Horvátországi nyaralás? Európai városlátogatás? Több adatbázis szálláshely ajánlatait hasonlíthatod össze, hogy valóban a legkedvezőbb árat találd meg foglalásodhoz.

Úgy élnél, akár a helyiek..? Az AirBnb vendéglátók magánszállásaival, vagy akár helyi idegenvezetésével közvetlenebb utazási élményt kaphatsz – az utazásnak ezt a módját világszerte ismerik és szeretik a vállalkozóbb szelleműek.

UTAZÁSI AJÁNLATOK

Komplett utazási csomagokat is összeállíthatsz a saját preferenciáid alapján. Legkedvezőbb szállás + repjegy kombinációinkat megtalálod tippjeink között a népszerű úticélokra, de bármely elem változtatható a csomagban – sőt akár több állomásos útitervet is összeállíthatsz velünk! 

PARTNEREINK
szallas.hu ff
Hotelscombined ff
Beontrips ff
kiwi