Hazai programok

Magyarországon is változatos élmények várnak: legyen szó nyaralásról, wellness hétvégéről, hegyvidékeink vagy legszebb városaink felfedezéséről – a szállásfoglalás ne legyen probléma! Ajánlásunkkal segítjük a választást – hazai partnerünk legnagyobb adatbázisa áll rendelkezésre az ideális választáshoz!

Speciális helyzet, maximális rugalmasság

A COVID alapvetően írta át a jelen és a közeljövő utazási terveit, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat is. A szálláshelyeknek nemcsak bizonytalan helyzetre és a gyorsan változó hatósági előírásokra kellett reagálniuk, hanem a megváltozott fogyasztói igényekre is: a rugalmasság elsődleges tényezővé vált a foglalások, lemondások és módosítások terén.

Foglalásnál ezért kiemelten fontos, hogy a szálláshelyünk kedvező feltételekkel, akár napokkal a tervezett indulás előtt lemondható legyen, egy esetleges újabb utazási korlátozás esetén. Szerencsére a szállásadók is tudják ezt, és rengeteg kedvező, ingyenesen lemondható lehetőség közül választhatunk!

FOGLALJ IDŐBEN!

A hirtelen változások, és a kedvező lemondási feltételek miatt azt javasoljuk, hogy legyen szállásfoglalásod előre, ugyanis a kereslet megugrása ugyanolyan hirtelen következik be a népszerű úticélokon – így könnyen előfordulhat, hogy hamar betelnek a legjobb szálláshelyek!

Tudnivalók a foglalásról
  • Minden szálláshely szolgáltató partnerünk (Szállás.hu) rendszerében foglalható az adott foglalásra vonatkozó feltételek szerint.
  • A YOLO Travel nem számol fel semmilyen plusz díjat az oldalon kiválasztott szálláshelyek foglalása esetén, az ár ugyanaz, mint a szolgáltatónál.
  • Minden kedvezmény és akció változatlanul elérhető, ami a szolgáltató oldalán érvényes.
  • A legtöbb szálláshely rugalmasan módosítható és ingyenesen lemondható.

6 bringás útvonal az Őrségben

Az Őrség Magyarországnak az a szeglete, amelybe egészen biztosan beleszeretsz. Minden érzékszervedre egyszerre hat: bájos falvai, illatos erdei, autentikus ízei és az itt élők magától értetődő kedvessége egy szempillantás alatt levesz a lábadról.  Ne próbálj...

Országos Kéktúra – Bevezető

Az Országos Kéktúra napjainkban is a természetjárók egyik legnépszerűbb programja, hiszen a  retro gyökerekből sikeresen fejlesztették tovább a mozgalmat a mai kor igényeihez. Letölthető telefonos applikáció, informatív weboldal és aktív közösségi oldal segíti a...

Eger és környéke – a tökéletes őszi program

Eger azért az egyik legkedveltebb belföldi úticél, mert nemcsak a város, de a környék is tele van ígéretes élmények lehetőségeivel. Miután felfedeztük a város kötelező látnivalóit, bevehetjük magunkat a Szépasszony-völgy pincéibe, vagy ejtőzhetünk valamelyik...